Archè

Studentenaanbod

Alle begin is moeilijk … of net niet? 

Zet je je eerste stappen als student of zit je in je laatste jaar middelbaar en komt het studentenleven met rasse schreden dichterbij?  

Dan gaat er binnenkort een andere wereld voor je open, een wereld  waarin vlot je weg vinden niet altijd van een leien dakje loopt en waar je af en toe wel eens een toetssteen kan gebruiken.

Bewust je studentenleven vormgeven, weten hoe je  je studies met al de rest combineert, omgaan met onzekerheid, angst, eenzaamheid en vragen over wie je bent en waar je nu mee bezig bent… 

Het hoort er allemaal bij en kan soms voor wat gepieker, uitstelgedrag, faalangst en andere toestanden zorgen waar je alleen niet uitraakt.

Herken je jezelf hierin en kan je wel wat hulp en inzicht gebruiken? 

Heb je nood aan wat inzicht in jezelf, een andere kijk, een kritisch oog? 

 

Ik ben Niki, coach, counsellor en oud-studente.

Met een hoop bagage, levenservaring en de nodige humor bied ik de veiligheid om in alle rust niet te mogen weten, te mogen twijfelen, veel vragen te stellen en soms gewoon even van alles genoeg te hebben.

 

Omdat counselling meestal nogal wat inhakt op het budget heb ik ook een voordelig studentenaanbod.(breng je studentenkaart mee bij de eerste sessie).

1 sessie kost je 35 euro voor 50 minuten 

Wil je graag dadelijk 2 sessies inboeken? Dan betaal je 50 euro voor 2 x 50 minuten

Wil je meer weten over mij?. 

www.arche-nv.be 

Afspraak maken? 

Telefonisch/WhatsApp op 0474/662.338

niki@arche-nv.be

Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/archecoachingandcounselling